Pet Health Plan

Wat is het?

Bij onze kliniek is 'voorkomen is beter dan genezen' een belangrijk thema. Dit plan helpt u daarbij. Op deze manier heeft u verantwoorde en betaalbare zorg voor uw hond of kat. U bespaart met dit plan veel geld op preventieve zorg (zoals de jaarlijkse vaccinaties, ontworming en ontvlooiing) en bent altijd in het bezit van de nieuwste anti-parasitaire middelen. Daarnaast biedt het pakket een aantal gratis extra's, zoals nagels knippen, gebitscontrole, gewichtsbegeleiding en 10% korting op dieetvoeding en professionele gebitssanering.

Hoe werkt het?

Maandelijks wordt er een vastgesteld abonnementsbedrag afgeschreven van uw rekening. Dit in plaats van 1x per jaar een hoge rekening aan de balie. Vraag de assistente aan de balie om de folder, verdere informatie en de algemene voorwaarden.

Voor wie is het?

Voor wie?

Het gezondheidsplan is beschikbaar voor alle honden en katten, die zijn ingeschreven bij Dierenartsenpraktijk Ouderkerkerlaan. Wat zit er in het pakket?

Wat kost het?

De kosten voor deelname aan het Pet Health Plan Ouderkerkerlaan bedragen per maand:

Kat € 14,95
Hond <5kg € 13,95
Hond 5-10 kg € 15,95
Hond 10-25kg € 16,95
Hond 25-40kg € 19,95
Hond 40-60kg € 24,95

Wat zit er in het pakket?

- Jaarlijkse basisvaccinatie

- Jaarlijkse gezondheidscontrole

- Ontwormingstabletten voor een jaar

- De nieuwste ontvlooiingsmiddelen liggen per kwartaal steeds voor u klaar

10% korting op:

10% korting op:

- Dieetvoeding

- Professionele gebitssanering

Extra paraveterinaire begeleiding

- Gratis nagels knippen

- Gratis gebitscontrole

- Gratis Gewichtsbegeleiding

- Gratis voedingsadvies en begeleiding


Heldere kosten voor de preventieve zorg voor uw dier, die maandelijks afgeschreven worden van uw rekening middels automatische incasso. Middels dit plan geniet u van forse korting op de basis preventieve zorg van uw huisdier. Vraag de assistente aan de balie om het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden of bel naar 020-6414796.