Ons team

Marco van Delden

Marco is 30 jaar dierenarts en eigenaar van de praktijk. Marco heeft twee zonen. Via congressen in binnen- en buitenland houdt hij zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en vertaal hij deze nieuwe technieken direct naar de praktijk. Behalve zijn werkzaamheden in de praktijk doet Marco ook nog veel in de hondenwereld en zet hij zich in voor Stichting Paardrijden Gehandicapten Kennemerland. Thuis heeft hij twee honden waar hij vaak mee traint en twee katten. Marco heeft een speciale interesse in de hondengeneeskunde en het maken van digitale röntgenfoto's. 

Rino van de Waarden

Dierenarts Rino van de Waarden is onze echodierenarts die op oproepbasis op de praktijk echo's van onze patiënten komt maken. Hij wordt als eigenaar van "Echoservice Amsterdam" als het ware door de praktijk ingehuurd.

Klaas Vos

Dierenarts Klaas Vos is gespecialiseerd in laparoscopische sterilisaties en orthopedische operaties. 

Paula de Jong

Paula is tevens 30 jaar dierenarts en eigenaresse van de praktijk. Paula heeft twee zonen. Paula heeft zich toegelegd op de algemene chirurgie, tandheelkunde, tandheelkundige röntgenfoto's, oncologie, cytologie en echografie. Ook hebben konijnen en cavia's haar speciale belangstelling. Thuis is het ook een hele menagerie: twee honden, twee katten, Vlaamse Reus Olijfje en dwergkonijn Popeye.

Larissa Smit

Larissa Smit is in 2004 afgestudeerd en heeft een aantal jaren in een grote praktijk in het oosten van het land gewerkt, met name in de paardengeneeskunde. Chirurgie, interne geneeskunde, endocrinologie en knaagdieren hebben haar bijzonder interesse. Zelf heeft Larissa een kat, helaas is er nog geen tijd voor een hondje. Larissa volgt diverse nascholingscursussen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde. Larissa wil zich graag bekwamen in de tandheelkunde, interne geneeskunde en echografie.


Onmisbaar voor de praktijk en vaak voor u het eerste aanspreekpunt, zijn de assistentes en paraveterinairen:

Ilona Steijger

Ilona werkt inmiddels al meer dan tien jaar bij ons als paraveterinair. Oorspronkelijk heeft zij de opleiding voor Mensendiecktherapeut gedaan, maar het werken met dieren trok haar meer. Zelf heeft zij een zwarte Labrador Retriever. Zij hebben samen het KNJV-B diploma behaald. Ilona heeft zich o.a. toegelegd op hondengedrag, overgewichtsproblematiek, voedingsadviezen en tandheelkundige verzorging bij onze huisdieren. Hiertoe heeft ze haar eigen gratis gebitsspreekuren en gewichtsspreekuren. 

Yvonne van Rooyen

Yvonne werkt bij ons als paraveterinair sinds 2006. Hiervoor werkte zij in een praktijk in Hoofddorp. Ze heeft de opleiding tot paraveterinair met goed gevolg afgerond. Een van Yvonne's interesses is probleemgedrag bij katten. Zij heeft hier ook cursussen in gevolgd. Heeft u een vraag op het gebied van kattengedrag, dan kunt u daarvoor bij haar terecht.

Petra Zijlstra

Petra is inmiddels al ruim 20 jaar bij ons in dienst. Een enkeling kent haar misschien nog uit de tijd dat zij assisteerde bij dokter Coenraads. Petra woont op een boerderij en heeft zelf veel huisdieren rond en in het huis lopen. Behalve honden en katten zijn dit ook schapen, geiten, kippen en paarden. Petra heeft zich toegelegd op het scheren van katten zonder narcose. 

Isabelle den Os

Isabelle is bij ons begonnen als stagiaire paraveterinair in 2010. In september 2011 heeft zij haar proeve van bekwaamheid succesvol afgerond en is zij officieel paravaterinair. Zelf heeft zij thuis o.a. een Jack Russel terriër. Buiten haar eigen huisdieren vindt zij het een uitdaging om met andere gezelschapsdieren te werken. Honden zijn een van haar favorieten.