De Praktijk

Wij heten u van harte welkom bij Dierenartsenpraktijk Ouderkerkerlaan. Wij stellen ons ten doel om de beste diergeneeskundige zorg aan uw huisdier te geven. Om dit bereiken hebben wij veel geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en een goede service naar patiënt en eigenaar. Er werken in onze moderne praktijk drie dierenartsen en vier assistentes. Voor spoedgevallen blijven wij ook buiten de openingstijden bereikbaar! Klik hier

U kunt bij ons terecht voor:

- Behandelingen, operaties, medicijnen en advies

- Gedragstherapie 

- Voedingsadvies

- Tandheelkunde met dentale röntgenologie

- Bloed- en urine onderzoek

- Digitale röntgenologie

- Echografie

- Bloeddrukmeting


Op afspraak

Wij werken op afspraak. Hiermee voorkomen wij onnodige stress bij onze patiënten en kunnen wij voldoende aandacht besteden aan ieder dier. Komt u met meerdere dieren, of een tijdrovend probleem, meldt het ons, zodat wij de tijd kunnen nemen om uw probleem te bespreken. De dierenartsen hebben hun vaste werkdagen. Heeft u de voorkeur voor een dierenarts, dan kunt u dit gerust zeggen. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Kunt u niet bij ons komen, dan komen wij bij u. Bel voor meer informatie: 020- 641 47 96.

Webcam toezicht

Wij houden onze dieren in de gaten mede dankzij een webcam, die is geplaatst op het huisdier in de dierenkliniek. Zo kunnen wij uw huisdier ook 's nachts en in de weekenden in de gaten gehouden.

Goede doelen

Wij steunen de volgende goede doelen: Stichting Leeuw in Anna Paulowna en Project medische detectiehonden van het KNGF.

De beste kennis in huis

Tijdens de openingstijden is er altijd in principe één dierenarts aanwezig. Onmisbaar voor de praktijk en vaak voor u het eerste aanspreekpunt zijn de assistentes en paraveterinairen. Alle artsen en assistentes zijn continue bezig om via nascholingen op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied. Uiteraard onderhouden wij uitstekende contacten met dierenartsenspecialisten en de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. U kunt erop vertrouwen dat ons team voor u en uw huisdier klaar staat met onze kennis, kunde en begrip.

Echografie

Wij hebben ook de beschikking over echografie. Voor hartecho's doen we een beroep op dierenarts Rino van de Waarden, die op de praktijk echo's van onze patiënten komt maken. Hij wordt als eigenaar van "Echoservice Amsterdam" als het ware door de praktijk ingehuurd. Vooral bij patiënten waarbij een röntgenfoto onvoldoende informatie geeft, kan hij met zijn echoapparaat vaak wel een diagnose stellen.


Nascholing

Dierenarts zijn is uiteraard een continue leerproces. Regelmatig volgen wij dan ook nascholingscursussen. We blijven nu eenmaal graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. De afgelopen periode hebben wij de volgende nascholing gevolgd:

 

> Tandheelkunde: Paula de Jong, Marco van Delden en Ilona Steijger

> Oncologie en Cytologie: Paula de Jong

> Voedingscursussen: Ilona Steijger

> Buikchirurgie & Echografie: Paula de Jong

> Kattengeneeskunde: Marco van Delden

> Najaarsdag: Paula de Jong > Management: Marco van Delden

> Kattengedrag: Yvonne van Rooijen

> Hondengedrag: Ilona Steijger

> Diverse klinische avonden: Marco van Delden, Paula de Jong en Larissa Smit